maandag 18 mei 2009

Ding 20: Muziek - Last.fm

Heb me aangemeld bij Last.fm en gezocht en geluisterd. Al snel krijg je tips voor wat je nog meer leuk zult vinden. Hoe meer je zoekt hoe betrouwbaarder die zullen worden natuurlijk.
Heb bij Domein Muziek, nee.... Kunst en cultuur inmiddels, gevraagd of zij het kenden en of ze er iets mee deden. Doen ze (nog) niet. Men wacht even af of last.fm blijft bestaan - Er zijn veel muzieksites en mensen kunnen deze makkelijk thuis gebruiken. Er is wel eens een last.fm-widget geplaatst op de site. Heb ik meteen ook maar geprobeerd:

1 opmerking:

  1. Tja met wachten los je een hoop op.... De bibliotheekproblemen lossen zichzelf dan ook vanzelf op. Ik snap best dat je je niet met heel je hebben en houwen op één toepassing stort en dat het web zo snel veranderd, dat er morgen weer een next big thing is, maar dat mag je niet weerhouden om er mee aan de slag te gaan. Last.fm bestaat in cybertermen al een tijdje en heeft zich aardig bewezen. Het betaalmodel gooit nu wat roet in het eten, maar het is en blijft een heel interessante toepassing. Juist voor muziekbibliotheken, waar je mensen wilt wijzen op muziek die hen wellicht ook aan zal spreken. Zo'n koppeling met de Aquabowser als in Vlaanderen vind ik persoonlijk een hele mooie en bruikbare toevoeging.

    BeantwoordenVerwijderen